6 in 1 Speaker TF Fungsi USB 2200 mAh Power Bank FM Radio Multifungsi DIPIMPIN Sepeda Torch Senter Bluetooth Lampu Sepeda


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Posisi:
Lampu Depan
Jinis:
Lampu sepedha
Sumber Daya:
Batere lithium internal
Pemasangan Mounting:
Bingkai
Sertifikasi:
CE FCC ROHS
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Aukelly
Nomer Model:
B9
Jeneng produk:
lampu sepeda bluetooth
Ukuran:
38 * 153mm
Biaya:
USB Rechargeable
Padhang:
300 Lumens
Panggunaan:
Olahraga njobo
Fungsi:
FM + Bluetooth + MP3 + Kilat
Batere:
Baterai Lithium
Bahan:
Aluminium
Fitur:
Lampu pit multifuctional
MOQ:
10 pcs
Kemampuan Penyediaan
300000 Potongan / potongan saben Sasi lampu sepeda bluetooth
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
6 in 1 Speaker TF USB Fungsi 2200mAh Power Bank FM Radio Multifungsi LED Bike Torch Senter bluetooth sepeda lightblu Bluetooth sepeda sepeda Pengepakan: Lampu sepeda + kothak warna-warni.
Pelabuhan
Pelabuhan Shanghai / Ningbo

Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

6 in 1 Speaker TF Fungsi USB 2200 mAh Power Bank FM Radio Multifungsi DIPIMPIN Sepeda Torch Senter Bluetooth Lampu Sepeda

 

Katrangan Produk

 Fungsi:

 Pitunjuk:
Dhukungan T-flash Card output daya Speaker: 3W
Tanggepan frekuensi: 180Hz ~ 20KHz
Rasio sinyal kanggo swara: ≥80dB
Bluetooth: Dhukungan telpon Bluetooth (pituduh swara)
Jarak transmisi Bluetooth: 10M
Pamuter Musik: Sambungake telpon kanggo muter, pamuter musik lossless MP3
Radio FM (88 ~ 108MHz)
Lampu senter, dhukungan SOS sinyal sumelang
Dhukungan fungsi telpon mlebu, pituduh swara
USB ndhukung ngisi daya lan ngeculake 5V1A
Ngisi daya cerdas terintegrasi, ngeculake sirkuit proteksi
Daya seluler 2000mAh, bisa ponsel sing bisa diisi ulang
Ngisi daya wektu: 3 jam
Cahya: 3 jam

Pencet dawa tombol urip / mateni


Pencet cepet tombol daya kanggo muter / ngaso / njawab / nutup telpon


Pencet cepet rong tombol tombol daya kanggo mode Bluetooth, kertu TF, mode FM


Status radio, pencet cepet tombol daya loro panelusuran stasiun otomatis


Saklar debit obor, penet dawa sinyal SOS kanggo pitulung


Bisa cabut plug plug lamp kanggo ngisi daya ponsel

 

 Klik kene kanggo informasi luwih lengkap!

Rincian Produk

  

                                                                                 

Klik ing kene kanggo informasi luwih lengkap!

Informasi Perusahaan
senter tongkol kerja sing berkualitas tinggi

 

Review Pelanggan

 

 

hubungi kita

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita