7 Lampu Sepeda Lampu Sepeda Lampu Depan Lampu Retro Antik


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Posisi:
Lampu Depan
Jinis:
LED
Sumber Daya:
Batere
Pemasangan Mounting:
Bingkai
Sertifikasi:
CE, CCC
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
AUKELLY
Nomer Model:
B112
Jeneng produk:
Lampu Senter Antik
Bahan:
ABS lan logam.
Werna:
Ireng / perak
Ukuran:
8 * 11cm
Bobot:
235g
LED:
7LED
Batere:
2 * AA
Fitur:
Desain anti banyu, 160 sudut visual, kanthi 6 LED putih.
Gaya:
Retro
MOQ:
50

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
10X10X10 cm
Bobot reged tunggal:
1,000 kg
Tipe Paket:
1 x Lampu LED (3 * Baterai AA Ora klebu ing paket) 1 x Braket
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

7 Lampu Sepeda Lampu Sepeda Lampu Depan Lampu Retro Antik    Waterproof 7 LED Metal Shell Bicycle Light Retro Style Klasik Vintage Vntga Retro Bike Sepeda Lampu Depan

Katrangan Produk

 Fitur: 

Awak sing kaku, lampu LED kelas dhuwur, tampilan retro.

Lensa khusus nyedhiyakake output cahya paling luweh.

Desain anti banyu, 160 sudut visual, kanthi 7 LED putih.

Utamane cocog kanggo nunggang wengi.

Tombol urip / mati ing sisih ndhuwur, gampang dipasang.

Rong jinis mode lampu kilat

Cangkang cahya kanthi cat karet, permukaan matte, rasane cukup apik, tahan gores.

Spesifikasi

Ukuran Lampu: 8 cm (Dia.) X 11 cm (L)

Ukuran krenjang: 6 cm (L) x 1 cm (W)

Bahan: ABS lan logam.

Werna: Perak Ireng

Jinis batre: 2 * Baterai AA (Ora kalebu paket)

Jeneng Barang  Lampu Sepeda Retro
Materi  ABS lan logam.
Led 7
Batere 2 * AA
Ukurane 8 * 11CM
Bobot 235G
MOQ 50PCS







Informasi Perusahaan

 





 

 

 

 

 

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita