Basis Magnetik Portabel Isi Ulang COB LED Lampu Cahaya Usb Lampu WL8

lampu darurat darurat mobil
Pancing rotasi 360 derajat dipimpin cahya karya magnetik
Magnetik dipimpin cahya apa
cahya karya dipimpin magnetik sing bisa diisi ulang
dipimpin usb cahya





Detail Produk

FAQ

Tag Produk

FITUR
Papan Asal: China       
Jeneng Merek: Aukelly
Nomer Model: WL8
Garansi: 1 taun
Jinis : Lampu inspeksi mobil
Sertifikasi : CE
Jeneng: Led Work Light
Bahan : ABS
Panggunaan: ruangan
Werna: Ireng
Watt: 10W
Ukuran: 37.5 * 3.5cm
Bobot: 175g
Fitur: Makarya / moro / Mancing
MOQ: 10 pcs
Pengepakan: 1 * Lampu Lampu Led

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji
Ukuran paket siji: 15X10X10 cm
Bobot reged tunggal: 1.000 kg
Tipe Paket: Lampu kerja Led Listing Paket: 1 x Kabel Lampu LED 1x Lampu
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

Materi

ABS

Ngalih

ngalih daya tombol

Bohlam

1 * Strip cahya COB

Pasokan listrik

batere internal

Ukurane

37.5 * 3.5cm

Bobot

175g

Conto

GRATIS

Katrangan:
Desaine misuwur banget, utamane basis magnetik.
Saklar daya panggil unik kanthi pangaturan cairan variabel saka output cahya 0% -100%.
Pasang lampu ing permukaan produk wesi apa wae, atur amba sing dipengini, lan kunci sudut kasebut kanthi dering ketegangan.
Batere internal, kabel pengisian daya Micro-USB universal, panggantos nalika pangisi daya utawa kabel sampeyan ilang utawa rusak. Sederhana lan nyuda downtime.
Lampu semacam iki minangka kahanan sing angel lan lingkungan sing reged saka desain eksternal lan internal, minangka alat sing apik kanggo digunakake utawa ing kendaraan.
 
Spesifikasi:
Bahan: ABS
Ngalih: Tombol daya nelpon
Lampu bohlam: 1 * Strip cahya COB
Baterai: Baterai 1 x lithium-ion (Kalebu)
 
Daftar Paket:
1 x Lampu Kerja Dipimpin Rechargeable  Kabel USB 1x

 Ati-ati:

1. Aja nyawang langsung menyang lampu saka senter kasebut.

2. Aja nyopot utawa ndandani obor dhewe.

3. Copot batere yen ora digunakake ing wektu sing suwe banjur lebokake ing panggonan sing garing.

4. Aja ngoperake senter, utawa Ninggalake ing kahanan udan.

5. Aja ngoperake Obor nalika wis nyambung karo Pangisi daya utawa bisa nyebabake kerusakan.

 

KAEDAHAN KITA


1. Kita entuk CE Rohs lan FCC sing disetujoni kanggo Produk.
2.Kami minangka pemasok profesional kanggo senter berkualitas tinggi kanthi rega kompetitif.
3. Salah sawijining layanan fitur yaiku kita bisa ngatur produk, kayata aksesoris lampu, logo, warna, kothak pengepakan, lsp.
4. Produk kita adol apik ing Eropa lan Amerika, Amerika Latin, Timur Tengah, luwih saka 100 negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Jerman, Spanyol, Italia, Swedia, Prancis lan Rusia.
5. Kita wis entuk reputasi apik ing antarane para pelanggan.
6. Ing kerja sama karo kita, aku bisa njamin nyedhiyakake layanan pra-penjualan lan layanan purna jual paling apik.

Kanggo adol Amazon

1.kita duwe saluran transportasi sing berkualitas, lan bisa langsung dikirim menyang gudang Amazon.

2. kita duwe printer American Zebra, sing bisa nyithak label produk Amazon kanthi jelas banget.
3. kita bisa nempelake label kanggo adol Amazon kanthi gratis
4. kita kenal banget karo proses pergudangan Amazon FBA

ULASAN PELANGGAN ing Amazon                                                                                                                                                       

 

 

Informasi Perusahaan

FAQ

 

 

P1:. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

 A: Kita minangka produsen profesional senter led, headlamp led, lan produk lampu liyane.

 

P2: Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas produk?

A: Kita mriksa produk siji-siji sadurunge nggawe kemasan akeh

 

P3: Sepira suwene wektu kanggo ngirim barang yen pesen?

A: Elinga yen dina kerja, ora kalebu dina Setu, Minggu lan preinan umum, dietung miturut jangka waktu pangiriman. Umume, butuh wektu 2-7 dina kerja kanggo pengiriman

 

P5: Kepiye cara sampeyan ngrampungake masalah yen produk wis entuk masalah sawise ditampa

 A: Kita bakal menehi ganti rugi marang pelanggan amarga ilang produk utawa diskon yen ana masalah sing nyebabake produk kasebut

 

Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Ya, kita nyedhiyakake siji conto gratis kanggo mriksa

 

P5: Cara pembayaran sing sampeyan tampa?

 A: Kita nampa paypal, T / T, Western Union lsp, lan bank bakal ngisi biaya restocking.

P6: Kepiye carane nglacak pangiriman?

A:  Sampeyan ngirim tuku sadurunge pungkasan dina kerja sabanjure sawise mriksa.

Kita bakal ngirim email nganggo nomer pelacakan, supaya sampeyan bisa mriksa proses pangiriman sampeyan 

ing situs web operator.

KLIK ING kene kanggo ngubungi kita. Kita ngarepake priksaan

hubungi kita


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita