KAMI

PERUSAHAAN

Tianjin Tech Jujur. Co., Ltd.

Tianjin Tech Jujur. Co., Ltd. didegaké ing 2014, yaiku pabrikan lan eksportir profesional sing prihatin karo desain, pangembangan lan produksi Proteksi BADAN, TOWEL lan LAMPU LED. Kita dununge ing Tianjin, sing minangka salah sawijining pelabuhan laut paling gedhe ing China sisih lor. Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahap produksi ngidini kita njamin kepuasan pelanggan.

fjkjdsbgj (1)

fjkjdsbgj (1)

Tim Kita

Sajrone sawetara taun kepungkur produksi lan manajemen lan eksplorasi, Jujur nyipta sistem manajemen kualitas dhewe. Engsel sing jujur ​​sajrone pirang-pirang taun mesthi manut "kanggo nyelehake wong ing ndhuwur, kanggo menehi hasil kanthi jujur ​​karo wong". Kasedhiya nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo sampeyan. Duwe tim manajemen desain sing profesional, khusus, kanggo saben aspek lan proses sing dites lan dikontrol kanthi ketat. 

Minangka asil saka produk berkualitas tinggi lan layanan pelanggan sing luar biasa, kita entuk jaringan penjualan global tekan Inggris, Amerika, Jepang, Jerman, Spanyol, Italia, Swedia, Prancis lan Rusia, lsp. 

Produksi Kita

Bisnis utama kita kalebu proteksi Awak, Handuk, lan lampu Led. Kita bisa nyediakake lengen mburi, dhukungan pinggul, dhukungan lutut, dhukungan tungkak, andhuk mandi, andhuk reresik mobil, andhuk rambut sing cepet, lan senter, lampu depan, lampu sepeda, lampu nyilem, lan liya-liyane. produk sing sampeyan minat, monggo dihubungi, lan seneng mbantu. 

fjkjdsbgj (1)

Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, aja bebas hubungi kami.