Korektor Postur Punggung Punggung Balung Punggung Belikat PC-03

Gampang nduwe postur sing percaya diri sing sampurna - wiwiti ngadeg, lungguh kanthi luwih tegang.
Sejajarake pundhak, tulang punggung lan punggung.
Nambah postur & nyuda slouching langsung kanthi desain tali dual sing gampang disetel.
Korektor neoprene empuk entheng bisa dienggo kanthi klambi kanthi nyaman utawa luwih.
Ngilangake rasa ora nyaman ing gulu lan geger saka lungguh kanthi pundhak bunder ing ngarep komputer.
Nganggo sedina muput kanggo latihan maneh - meh ora katon yen dipakai ing klambi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
Nylon & Katun
Papan Asal:
Cina
Nomer Model:
pc-03
Wong sing ditrapake:
universal
Gaya:
pancing lan daur ulang
Kelas proteksi:
Perlindhungan dhasar
Fungsi:
Perlindhungan, Nyegah Humpback
Jeneng produk:
Korektor Postur Punggung ing ndhuwur sing bisa napas
Fitur:
Napas. Korektor Pos
Werna:
Ireng
Logo:
Ditampa Logo Khusus
OEM:
Ditampa
Packing:
Tas Opp
TIme Pangiriman:
3-15 dina
ISTILAH PEMBAYARAN:
TT. Jaminan Dagang. Union West
Print:
Offset Khusus
Kemasan & Pengiriman
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Informasi Perusahaan

 

Korektor Postur Punggung sing Bisa disetel Spine Back Shoulder Lumbar Brace Dhukungan Sabuk Postur Koreksi Sabuk Bali

 

 

SIZE sing disesuaikan–Sesuaian saka 28 nganti 42 Inci lan 38-48 Inci ing keliling dhadha. Korektor Postur Balik kanthi tali penyesuaian bebas napas lan bebas lateks.
 
TAMBAHAN KABEH–Shoulder Support Brace Tarik Bali Bali menyang posisi sing bener. Banjur nambah postur awak kabeh sajrone kerja utawa urip.
 
NGgunakake kapan wae-Sampeyan bisa nggunakake ora mung nalika lungguh ing komputer utawa nyopir mobil, nanging uga nalika olahraga utawa kebon. Menapa malih, sampeyan bisa nggunakake ing omah nalika nindakake tugas omah, utawa nonton TV.
 
PRAKTIS–Langit pos sing diajukake karo neoprene Ringan, bisa digunakake kanthi nyaman ing sandhangan utawa klambi. Benerake postur sampeyan sedina muput. Sampeyan bisa nyandhang lan nyetel dhewe. 
 
NGgunakake saben dinane–Dukungan punggung sing entheng iki kudu dianggo saben dina. Pirang-pirang dina pisanan nganggo mung 10-20 menit, tinimbang nambah 10 menit saben dina. Punggung lan pundhak sampeyan bakal alon-alon nyetel lan sampeyan bakal nggawe memori otot kanggo dedeg piadeg sing bener.
 
Katrangan:
 
Gampang nduwe postur sing percaya diri sing sampurna - wiwiti ngadeg, lungguh kanthi luwih tegang.
Sejajarake pundhak, tulang punggung lan punggung.
Nambah postur & nyuda slouching langsung kanthi desain tali dual sing gampang disetel.
Korektor neoprene empuk entheng bisa dienggo kanthi klambi kanthi nyaman utawa luwih.
Ngilangake rasa ora nyaman ing gulu lan geger saka lungguh kanthi pundhak bunder ing ngarep komputer.
Nganggo sedina muput kanggo latihan maneh - meh ora katon yen dipakai ing klambi.
 
Cathetan:
 
1. Aja gawe putih.
2. Gunakake ngumbah tangan banyu adhem.
3. Aja nggunakake dehidrasi mesin cuci, ngumbah banyu panas ora kasedhiya. 
Paket kalebu: Salah siji korektor neoprene empuk ringan

 

 

Sertifikasi

 

Napa Pilih Kita

KAEDAHAN KITA                                                                                                      

1. Kita entuk CE Rohs lan FCC sing disetujoni kanggo kabeh produk.
2.Kami minangka pemasok profesional kanggo senter berkualitas tinggi kanthi rega kompetitif.
3. Salah sawijining layanan fitur yaiku kita bisa ngatur produk, kayata aksesoris lampu, logo, warna, kothak pengepakan, lsp.
4. Produk kita adol apik ing Eropa lan Amerika, Amerika Latin, Timur Tengah, luwih saka 100 negara lan wilayah, kayata Amerika Serikat, Jerman,

   Spanyol, Italia, Swedia, Prancis lan Rusia.
5. Kita wis entuk reputasi apik ing antarane para pelanggan.
6. Ing kerja sama karo kita, aku bisa njamin nyedhiyakake layanan pra-penjualan lan layanan purna jual paling apik.

Kanggo adol Amazon

1.kita duwe saluran transportasi sing berkualitas, lan bisa langsung dikirim menyang gudang Amazon.

2. kita duwe printer American Zebra, sing bisa nyithak label produk Amazon kanthi jelas banget.
3. kita bisa nempelake label kanggo adol Amazon kanthi gratis
4. kita kenal banget karo proses pergudangan Amazon FBA

ULASAN PELANGGAN ing Amazon                                                                                                                                                       

 

 

Hubungi kula

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita