handuk kain mikrofiber berkualitas tinggi andhuk mandhi cepet pangatusan handuk tangan sihir keren krasa andhuk es mikrofiber


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Kelompok Umur:
DEWASA, wong diwasa
Bahan:
Kain Microfiber
Pola:
Dicetak
Gaya:
Dataran
Jinis:
andhuk tangan, TOWEL WAJAH, Andhuk Rambut, TOWEL MANDIL
Teknik:
Anyaman
Gunakake:
NGOMPON
Fitur:
CEPAT KERING
Papan Asal:
Cina
Nomer Model:
T-05
Sertifikasi:
ce
Jeneng produk:
Hotel andhuk
Werna:
Jambon
Kata kunci:
Andhuk Pangatusan Cepet
Kauntungan:
Nyaman Eco-friendly
Kualitas:
Kualitas tinggi
Layanan:
OEM ODM
Logo:
Logo Percetakan
Wektu timbal:
7-30dino
Desain:
Pribadi
Conto:
Sampel Khusus
Kemasan & Pengiriman
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

handuk kain mikrofiber berkualitas tinggi andhuk mandhi cepet pangatusan handuk tangan sihir keren krasa andhuk es mikrofiber

 

Sampeyan bisa milih telung warna, warna pink, coklat lan abu-abu.

Saiz: 35 * 70 70 * 140

Fitur: alus, nyerep super, ora tiba, awet

Metarial: Serat areng bambu

Kaluwihan: 

 Pencetakan lan pencelupan lingkungan

 

 

 

 

 

Kaluwihan

Napa kita

    Minangka produsen profesional lampu senter, lampu utama, lampu sepedha lan lampu kemah, kita mesthi nyoba kanggo nyedhiyakake layanan sing apik:

    1) Mbales babagan priksaan pelanggan kanthi tepat wektu lan sabar

    2) Nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanthi rega sing kompetitif

    3) Nampa supaya cilik

    4) Wektu timbal singkat

    5) Pasang layanan ODM lan OEM

 

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo lampu sing dipimpin?

A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

P2. Kepiye babagan lead time?

A: Sampel butuh 3-5 dina, wektu produksi massal butuh 1-2 minggu kanggo jumlah pesanan luwih saka 

P3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo supaya lampu sing dipimpin?

A: MOQ Kurang, 1 pc kanggo mriksa conto kasedhiya

P4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene wektu tekan?

A: Biasane dikirim nganggo DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai penerbangan lan kapal laut uga opsional.

P5. Kepiye cara nerusake supaya lampu sing dipimpin?

A: Sepisanan ngerti babagan sarat utawa aplikasi sampeyan.
Kapindho, Kutipan miturut sarat utawa saran.
Katelu pelanggan negesake conto lan papan setor kanggo pesenan resmi.
Papat Kita ngatur produksi.

P6. Apa OK kanggo nyithak logo ing produk cahya sing dipimpin?

A: Nggih. Kirimake informasi kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain dhisik adhedhasar conto.

P7: Apa sampeyan menehi jaminan produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1 taun kanggo produk.

P8: Kepiye cara ngrampungake wong sing salah?

A: Kaping pisanan, Produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang
saka 0,2%.
Kapindho, sajrone periode jaminan, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanthi jumlah sithik. Kanggo
produk batch sing rusak, kita bakal ndandani lan ngirim maneh marang sampeyan utawa bisa ngrembug babagan solusi i
ora kalebu telpon maneh miturut kahanan nyata.

kontrak kita

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita