Lampu Sepeda Riding Sepeda Lampu Keselamatan Kepala Depan Sepeda Sepeda Belakang Ekor Senter Lampu Kit Lampu LED Lampu Cyclight Set


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Posisi:
Lampu Belakang
Jinis:
LED
Sumber Daya:
Batere
Pemasangan Mounting:
Stang gagang
Sertifikasi:
CE, Rohs, FCC
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Aukelly
Nomer Model:
B63
Jeneng:
Lampu Lampu Cyclight LED
Jeneng barang:
B63
Bahan:
Paduan aluminium + ABS
Werna:
Ireng
Bobot:
154g
Jinis Baterai:
batere garing
mode:
padhang / medium / flash
Packing:
kothak warna

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
13X8X5 cm
Bobot reged tunggal:
0,500 kg
Tipe Paket:
Lampu Sepeda Riding Sepeda Lampu Sepeda Keselamatan Depan Lampu Sepeda Lampu Belakang Lampu Senter Kit Lampu Lampu Lampu Cyclight Set: 1 * Lampu Depan (ora kalebu batere), 1 * Lampu buntut, 1 * Pemegang

Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

Lampu Sepeda Riding Sepeda Lampu Keselamatan Kepala Depan Sepeda Sepeda Belakang Ekor Senter Lampu Kit Lampu LED Lampu Cyclight Set

Rincian Produk

Jeneng

lampu sepeda zoom
Nomer barangB63
MateriPaduan aluminium + ABS
LampuLED
Pengepakankothak warna
Bobot154g
BatereBatere garing
Fitur:
Lampu Kepala Sepeda
Lampu Sepeda nggunakake teknologi fokus cahya paling anyar
Padhang kaping telu tinimbang produk sing padha
Multi-fungsi, nuntun dalan sampeyan ing peteng
Senter Keamanan mburi
LED super terang banyu, minyak lan tahan kejut
Cocog kanggo sepeda apa wae kanggo menehi tandha yen ana cuaca sing ora apik
Cocog kanggo sepeda, jogging, menek, troli / kereta bayi, kursi roda
Properti Produk:
Tipe Lampu Sepeda: LED
Pasokan Daya: Baterai
Penempatan Mounting: Handlebar
Posisi: Lampu Depan lan Lampu Punggung
Batere: Baterai 3x 3A Lampu Depan (ora kalebu)
Lampu mburi: batere 2x Cr3032 (Kalebu) 
Werna: Ireng (Lampu Kepala, Kurung),
Abang (Lampu Belakang)
Lampu BICYCLE

Informasi Perusahaan

 

Napa KITA?

 

FAQ

Q1: Kapan bisa regane?

Biasane kita ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk priksaan.

 

Q2: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

Nggih Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman sugih ing desain lan manufaktur kemasan.

Cukup critakake ide sampeyan lan kita bakal bisa ngatasi ide menyang kothak sing sampurna.

 

Q3: Apa sampeyan faktory utawa perusahaan dagang?

A: Kita pabrik, kita bisa njamin regane luwih dhisik, dhuwur rega sing kompetitif lan kompetitif.

 

Q4: Apa aku duwe pesen conto?

A: Ya, kita nampani supaya conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

 

P5: Apa's pembayaran sampeyan?

T / TL / CD / PD / AO / A Western Union PayPal lan liya-liyane. Nyuwun don'ora gelem mbayar biaya PayPal nalika sampeyan milih PayPal.

Hubungi Aku

 Kirimake rincian priksaan ing ngisor iki kanggo SAMPEL GRATIS, cukup klik "Ngirim"! Matur suwun!

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita