Jerman STVZO StandardBike Induksi Sepeda Cahaya Depan Cahaya USB Pengisian Senter Bersepeda Waterproof Torch Bike Headlight


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Posisi:
Lampu Depan
Jinis:
LED
Pemasangan Mounting:
Stang gagang
Sertifikasi:
CE, FCC, ROHS
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Aukelly
Nomer Model:
B31
Jeneng produk:
Lampu Sepeda
Werna:
Jingga Ireng Ireng
Ukuran entheng:
Kira-kira 100 * 32 * 24mm
Bobot:
130g
Bahan:
PVC
Batere:
Batere lithium-ion 2000mAh (kalebu)
Bahan anti banyu:
IPX4
Padhang maksimal:
350 lumen
MOQ:
10 PCS
Packing:
1 x cahya sepeda sing cerdas
Sumber Daya:
USB
Kemampuan Penyediaan
300000 Potongan / potongan saben Lampu Sepeda Wulan
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Dhaptar Paket Lampu Sepeda: 1 x lampu sepeda cerdas (Kalebu Baterai), Kabel USB 1 x, Braket 1 x
Pelabuhan
Ningo / Shanghai

Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

Jerman STVZO StandardBike Induksi Sepeda Cahaya Depan Cahaya USB Pengisian Senter Bersepeda Waterproof Torch Bike Headlight 

Katrangan Produk

   Jeneng produk

cahya pit sing pinter

   Werna

 Warni Abang

  Ukuran entheng

  Kira-kira Kira-kira 100 * 32 * 24mm

  Padhang maksimal

 350 lumen

  Materi

  PVC

  Batere

  Batere lithium-ion 2000mAh (kalebu)

  Jarak cahya

   100m

  Bahan anti banyu

  IPX4

 

 

Katrangan: 
Lampu depan sepeda iki minangka lampu LED sing paling apik kanggo kabeh sing dibutuhake! Nyuwun pamit menyang sepeda sing mboseni. Nanging, lampu iki duwe efek peringatan kanthi efektif kanggo ningkatake safety riding lan mewah ing wayah wengi utawa esuk sing nuduhake kepribadian sampeyan sing apik.

Fitur:
Bahan PVC lingkungan
- Bahan PVC bermutu, bisa njaga daya tahan lan ora bisa rusak sanajan ing medan paling angel

Lampu padhang lan efisien sing dhuwur
- Kanthi siji lampu LED XPG 350LM, jarak cahya 100m lan lampu sorot sudhut 85 derajat, kanthi lampu sisih, padhang lan awet, umure 3000 jam

USB bisa diisi ulang
- Powered by 2000mAh baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang (kalebu), kebak sawise 2,5 jam, bisa mbukak 10 jam ing mode cahya sing kurang, voltase pangisi daya kudu kurang saka 5V, kanthi kabel USB, gampang lan gampang digunakake pangisian daya

Desain induksi cerdas 
- Desain induksi cerdas, nalika cahya ing njaba kahanan padhang, lampu bakal dipateni kanthi otomatis, nalika peteng, lampu bakal diuripake supaya cahya bisa tahan suwe.

4 mode cahya
- Ana 4 mode cahya ing mode pencahayaan, dhuwur, endhek, flash lan SOS, wektu mlaku: padhang 350LM: 5h, 150LM padhang kurang: 10h, 320LM SOS: 16h, lampu kilat 240LM: 30h

IPX4 anti banyu
- IPX4 anti banyu, bisa digunakake nalika udan nanging ora kecemplung ing banyu

Lampu indikator
- Lampu indikator abang kerlip nalika ngisi daya lan lampu biru bakal Tansah dadi nalika diisi daya kanthi lengkap

Gampang dipasang lan dicopot
- Krenjang rilis cepet nggawa instalasi sing cepet lan gampang, ora dibutuhake alat, alat sing sampurna kanggo muter ruangan

Paramèter:
Bahan: PVC
Jinis LED: bohlam LED XPG
Padhang maksimal: 350 lumen
Sudut lampu: 85 derajat
Jarak cahya: 100m
Tegangan: 100 - 240V
Frekuensi voltase: 50 / 60Hz
Papat mode lampu: dhuwur - sithik - lampu kilat - SOS
Sumber daya: batere lithium-ion 2000mAh (kalebu)

 

Bobot produk: 0,0900 kg
Bobot paket: 0,1330 kg
Ukuran Paket (L x W x H): Kira-kira 100 * 32 * 24mm
Isi Paket: 1 x cahya pit sing pinter

(Kalebu Baterai), Kabel USB 1 x, 1 x Braket

Produk sing gegandhengan

 

Informasi Perusahaan

 

FAQ

P1:. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

 A: Kita minangka produsen profesional senter led, headlamp led, lan produk lampu liyane.

 

P2: Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas produk?

A: Kita mriksa produk siji-siji sadurunge nggawe kemasan akeh

 

P3: Sepira suwene wektu kanggo ngirim barang yen pesen?

A: Elinga yen dina kerja, ora kalebu dina Setu, Minggu lan preinan umum, dietung miturut jangka waktu pangiriman. Umume, butuh wektu 2-7 dina kerja kanggo pengiriman

 

P5: Kepiye cara sampeyan ngrampungake masalah yen produk wis entuk masalah sawise ditampa

 A: Kita bakal menehi ganti rugi marang pelanggan amarga ilang produk utawa diskon yen ana masalah sing nyebabake produk kasebut

 

Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?

A: Ya, kita nyedhiyakake siji conto gratis kanggo mriksa

 

P5: Cara pembayaran sing sampeyan tampa?

 A: Kita nampa paypal, T / T, Western Union lsp, lan bank bakal ngisi biaya restocking.

 

 

 

P6: Kepiye carane nglacak pangiriman?

A:  Sampeyan ngirim tuku sadurunge pungkasan dina kerja sabanjure sawise mriksa.

Kita bakal ngirim email nganggo nomer pelacakan, supaya sampeyan bisa mriksa proses pangiriman sampeyan 

ing situs web operator.

 

 

 

KLIK ING kene kanggo ngubungi kita. Kita ngarepake priksaan

 

hubungi kita

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita