Paduan Aluminium Super Terang Daya Tinggi 3 Mode 350 lumens Lampu Senter Depan Sepeda LED USB Charge Mountain Smart Bike Headlight


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Layanan solusi lampu:
Desain lampu lan sirkuit
Jenis Senter:
Senter sing bisa diisi ulang
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
Aukelly
Nomer Model:
B64
Jinis Baterai:
Baterai Lithium
Panggunaan:
Kamping
Sumber Daya:
Batere Garing
Periode Lampu (h):
> 12
Sertifikasi:
CE, FCC, ROHS
Rating IP:
IP65
Bahan Badan Lampu:
ABS
Warranty (Taun):
1
Sumber Cahya:
LED
Jeneng produk:
Lampu Bike Cerdas
Sumber Lampu LED:
COB dipimpin
Werna:
Ireng
Lumen ::
350 lumen
Ukuran:
10,5 * 8,8 * 4,1cm
Bobot:
144g
Sumber Daya ::
Ngisi daya USB
Mode:
dhuwur / kurang / kedhep / sensing
Manik-manik lamp ::
T6
Ngisi daya:
Ngisi daya USB / batere 2200MAH

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
15X10X5 cm
Bobot reged tunggal:
0,600 kg
Tipe Paket:
Paduan Aluminium Super Cahaya Tinggi 3 Mode 350 lumens Senter Depan Sepeda LED USB Charge Mountain Smart Bike Headlight1. 1 * Lampu Sepeda Cerdas, 1 * Kabel Pengisian USB, 1 * Kurung pemasangan 2. kothak warna lan sambutan OEM.

Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

Paduan Aluminium Super Terang Daya Tinggi 3 Mode 350 lumens Lampu Senter Depan Sepeda LED USB Charge Mountain Smart Bike Headlight

Katrangan Produk

 

Model NO.B64MerekAUKELLY
MateriABSPadhang350 Lumen
Bobot Produk144gSumber Lampu LEDT 6
Bobot Paket164gJangkauan Iradiasi100-200 Meter
Kapasitas Batere
2200 mA Batere usb kapasitas dhuwurIsi Paket: 1 * Lampu Peringatan, 1 * Kabel Pengisian USB, 1 * Kurung sing dipasang
Warni CahyaIrengcara ngisi dayaSaka komputer utawa piranti apa wae sing ana port USB
Rating tahan banyuIPX5SertifikatEMC, FCC, RoHS
PanganggoneFITEMEN UNTUK KABEH KABEH
Cathetan

Lampu abang bakal diuripake sajrone ngisi daya, lan bakal dipateni kanthi otomatis nalika wis diisi daya lengkap.

Penyimpangan warna bisa beda-beda amarga setelan monitor sing beda, mangga dingerteni.

Coba critakake dhisik yen sampeyan duwe masalah, kita bakal menehi layanan paling apik lan ngatasi masalah kasebut ASAP. Matur nuwun sanget

 

 Fitur:

 

Produk iki nganggo bahan perlindungan lingkungan ABS sing anyar, desain disassembl cepet, gampang dipasang lan dibebasake, gampang digawa, macem-macem panggunaan, bisa digunakake kanggo muter bersepeda / gunung / camping / perbaikan mancing / alat lampu / darurat rumah tangga / lampu senter

 

Lampu USB sing ngisi daya lampu LED, sing mbukak lampu peringatan wengi

 

 

 

Yen sampeyan kasengsem, mangga hubungi kita!

 

Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

 

hubungi kita

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita