Lampu Depan Lampu Depan Sepeda Lampu Depan Isi Ulang XML T6 Led Baterai USB Bike Lampu


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Posisi:
Lampu Depan
Jinis:
LED
Sumber Daya:
USB
Pemasangan Mounting:
Stang gagang
Sertifikasi:
CE FCC RoHS
Papan Asal:
Cina
Jeneng:
AUKELLY
Nomer Model:
B104
Jeneng produk:
Sepeda lampu
Bahan:
Paduan Aluminium Pesawat
Werna:
Ireng
Ukuran:
31 * 50 * 40mm
Bobot:
90g
Lumens:
300LM
Batere:
3.7V, 1500mAh
Mode:
Dhuwur-Sedheng-Sedheng-Flash-SOS
Padhang:
500LM
MOQ:
100

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji:
8X6X5 cm
Bobot reged tunggal:
0,300 kg
Tipe Paket:
100 kothak / karton Ukuran karton: 42 * 3228cm Bobot karton: 14.5KG
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

 Lampu Depan Lampu Depan Sepeda Lampu Depan Isi Ulang XML T6 Led Baterai USB Sepeda Cahaya

Katrangan Produk

 

Lampu LED

2 pcs XLM-T6

Umur LED

luwih saka 100.000 jam.

Padhang

500LM

Batere

3.7V, 1500mAh

Mode

Dhuwur-Sedheng-Sedheng-Flash-SOS

Wektu kerja

2-8 jam

Ngisi daya wektu

3jam

Materi

Aluminium Pesawat

Indikator Daya

Ijo - Biru - Abang - Lampu Abang.

Ukurane

31 * 50 * 40mm

Bobot net

90g

Bobot reged

140g



Informasi Perusahaan

 






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita