Terapi Magnetik Ndhukung Nyegah Nyeri Nyuda Nyuda Nyuda Nyuda Pinggang Dhukungan Lumbar Brace Belt


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Tianjin, China
Jeneng:
-
Nomer Model:
SB-09
Fungsi:
Bentuk Awak
Werna:
Ireng
Fitur:
Awet lan bisa diatur
Jinis:
Sabuk Pinggang Dhukungan Bali
Logo:
Nampa Logo Khusus
Bayaran:
Paypal. Western Union.TT. Jaminan Dagang
Packing:
Tas Opp
Kiriman:
DHL / Fedex / UPS / FedEx / EMS (3-7 Dina)
Jenis Kelamin:
Universal
Bahan utama:
Nilon
Bobot:
0,3
wis_kustomisasi:
Nggih
Kemasan & Pengiriman
Wektu Lead :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

Terapi Magnetik Ndhukung Nyegah Nyeri Nyuda Nyuda Nyuda Nyuda Pinggang Dhukungan Lumbar Brace Belt

 

 

 

Keuntungan:

Lindhungi pinggul lan otot sampeyan

Nyuda rasa nyeri instan kanthi bahan sihir sing digunakake ing sabuk kayata piring logam lan bantalan magnet

Cocog kanggo olahraga lan gawean, amarga omah, lan santai.

 

 

 

 

 

Hubungi kula

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita