Microfiber Pangatusan Cepet Super Penyerap Wanita Ngering Cepet Andhuk Rambut


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
Wulu Karang
Pola:
Dataran Dicelup
Gaya:
kosong
Jinis:
Andhuk Rambut, TOWEL MANDIL
Teknik:
Anyaman
Kelompok Umur:
KABEH
Gunakake:
NGOMPON
Fitur:
Cepet-cepet, Eco-friendly
Papan Asal:
Cina
Nomer Model:
T-01
Sertifikasi:
ce
Kauntungan:
Nyerep Banyu
Jeneng produk:
Andhuk rambut sing garing kanthi cepet
Bobot:
70g
Panggunaan:
Pangatusan Rambut
Desain:
Desain Cetak Khusus
Kata kunci:
Super nyerep
Bayaran:
Pembayaran Paypal
Kain:
Wulu Karang
Raos tangan:
Pangrasa Tangan Super alus
Tipe Produk:
Andhuk Rambut Katun Garing Cepet
Kemasan & Pengiriman
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

Microfiber Pangatusan Cepet Sorban Super Penyerap Rambut Wanita Balut dengan Tombol Kental Kepala Bungkus Cepet pengeringan andhuk rambut

 

 

Fitur:

  •    Nyerep banyu sing apik: Digawe saka wulu karang alus kanthi nyerep banyu super, Gedhe lan kandel, cocog karo kabeh endhas, bisa ngencengi rambut kanthi cepet, bisa garing rambut kanthi cepet.
  •   Alus Lan Nyaman: Bahan empuk, ramah kulit, ora nesu, ora lara rambut, menehi krasa sing nyenengake kanggo rambut lan kulit.  
  •   Non tiba: Kanthi gesper lan lanyard, bisa nahan tutup rambut kanthi apik, sanajan rambutmu dawa lan kandel, ora bakal tiba.
  •   Portable: Ringan lan bisa dilipat dadi volume sithik, nyimpen, cocog kanggo keperluan omah, toko tukang cukur, salon kecantikan. Uga cocog kanggo lelungan lan lelungan bisnis.
  •   Gampang digunakake: Dilengkapi daur ulang elastis lan tombol aman, cukup corak lan gulung ing sirahe.
  •   Ngirit wektu- Dandanan utawa santai ing kamar mandhi nalika ngenteni rambut dadi garing!
  •   Siji Ukuran Paling Cocog- Cocog meh kabeh. Wisuh umbah-umbah. Sehat-Bisa digunakake kanthi rambut dawa, bahan sing nyerep banyu kanthi super garing kanthi cepet tanpa rambut ngrusak utawa kelembapan.

 

  bisa dadi nggunakaked ing omah, gym, lan plancongan. Asisten hebat kanggo rai, bath, makeup, ngumbah rai. Cocog karo kabeh jinis rambut lan dawa.

Spesifikasi:

·Bahan: Wulu Karang

·Ukuran: 65 x 25cm

·Wong sing ditrapake: Wanita / Pria / Remaja

·Tip Cuci: Ora ana piranti alus, pemutih utawa reresik garing

·Bobot Bersih: Kira-kira 70g

·Paket Kalebu: 1 x Andhuk rambut sing garing kanthi cepet

 

Cathetan:

Bedane 2-3cm miturut kanggo pangukuran manual.

mangga dipriksa denah pangukuran kasebut kanthi teliti sadurunge tuku barang kasebut.

Elinga manawa ana bedane warna sing sithik kudu ditampa amarga ana cahya lan layar.

 

 

Napa Kita

 

Hubungi kula

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita