Detil Mobil Microfiber Detil andhuk Super Serep Ujung-Ujung Mobil Cuci Mobil Handuk T-06

Jeneng: Handuk Microfiber Car cleaning
Kauntungan: Penyerap Banyu
Werna: Biru kuning putih biru tuwa biru biru
Tembung kunci: Andhuk Pangatusan Cepet


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
kain mikrofiber
Pola:
kosong dicelup
Gaya:
liyane
Jinis:
andhuk tangan, andhuk mobil
Teknik:
Anyaman
Kelompok Umur:
wong diwasa
Wangun:
SQUARE
Gunakake:
Mobil omah
Fitur:
Cepet-cepet, Eco-friendly
Papan Asal:
Cina
Nomer Model:
T – 06
Sertifikasi:
ce, ce
Jeneng produk:
Handuk Microfiber Reresik Mobil
Kauntungan:
Nyerep Banyu
Werna:
Biru kuning putih biru tua biru cahya biru
Kata kunci:
Andhuk Pangatusan Cepet
MOQ:
10
Sample wektu:
5 ~ 7 dina
Paket:
1 Tas Opp
Ukuran:
40 * 40cm
Bayaran:
Paypal. Western Union.TT. Jaminan Dagang
Kemasan & Pengiriman
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug
Informasi Perusahaan

 

Aksesoris Cuci Mobil Handuk Microfiber Premium Mobil Detailing Handuk Super Serap Andap Ultra Lembut-kurang Cuci Mobil Cuci Handuk

 

Katrangan:

100% merek anyar lan kualitas apik
Mitt / sarung tangan cuci mobil mikrofiber
Nangani alus, nyaman lan apik, nyerep banyu kuwat
Ora bakal ngiwa goresan ing lumahing mobil sampeyan
Gunakake banyu lan sabun kurang
Gampang dicuci lan garing
Ngirit banget lan hadiah sing apik kanggo mobil sampeyan

 

Jenis: Kain Reresik

Bahan: Microfiber

Warna Barang: Abu-abu, Kuning, Putih, Biru tua, Biru biru

Ukuran: 40x40cm

Cathetan: 
Amarga beda warna ing antarane batch produksi, bahan kasebut padha lan ora mengaruhi panggunaan.
1. Ngidini beda 1-2 CM amarga pangukuran manual.
2. Werna nyata bisa uga beda karo gambar amarga padhang komputer, kontras lsp.

Matur nuwun kanggo pangerten.

Sugeng dina blanja!

 

 

Hubungi kula

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita