• Sakit Lututku Nalika Aku Bend

    Sakit Lututku Nalika Mbengkokake lan Lurus Luwih saka 25% wong diwasa nandhang lara lutut. Dhengkul kita ngalami tekanan akeh amarga saben dinane nindakake kegiatan. Yen sampeyan nandhang lara lutut, sampeyan bisa uga wis ngerteni yen lutut lara nalika ditekuk lan dibenerake. Priksa ou ...
    Waca liyane
  • Napa Lututku Nglarani?

    Napa Lututku Nglarani? Nyeri lutut minangka kahanan umum ing antarane kabeh wong. Bisa uga akibat saka trauma utawa cilaka, utawa kahanan medis sing nyebabake nyeri lutut kronis. Akeh wong sing lara takon kenapa lututku lara nalika mlaku-mlaku? utawa kenapa dhengkulku lara ...
    Waca liyane
  • Fungsi proteksi pinggang

    Apa perlindhungan pinggul? apa perlindhungan nglindhungi pinggul? Perlindhungan pinggang, kaya sing diandharake, digunakake kanggo nglindhungi pinggul ing sakupenge kain. Perlindhungan pinggang uga diarani pinggang lan pinggang. Saiki, dadi pilihan paling apik kanggo akeh karyawan sing ora aktif lan wis suwe ...
    Waca liyane
  • Weteng Weteng uga ora apik kanggo Otak

    Lemak weteng wis suwe dianggep apik banget kanggo jantung sampeyan, nanging saiki, panliten anyar nambah bukti yen sampeyan uga bisa uga ora becik kanggo otak sampeyan. Panliten kasebut, saka Inggris, nemokake manawa wong sing lemu lan rasio pinggang-nganti-pinggul dhuwur (ukuran lemak weteng) duwe ...
    Waca liyane
  • Cara Nganggo Topeng kanthi bener ing COVID-19

    Priksa manawa topeng kasebut nutupi irung lan cangkem Virus COVID nyebar kanthi tetesan; nyebar nalika batuk utawa wahing utawa malah ngomong. Setetes saka siji wong ditularake menyang wong liya, ujare Dr. Alison Haddock, karo Baylor College of Medicine. Dr. Haddock ujar manawa dheweke ndeleng kesalahan topeng. K ...
    Waca liyane
  • 7 Kaluwihan Ngombe Banyu ing Weteng Kosong Esuk

    1. Ngapikake Studi Metabolisme sampeyan wis nuduhake manawa ngombe banyu nalika weteng kosong bisa nambah tingkat metabolisme nganti 30%. Iki tegese tingkat kalori sing diobong mundhak meh saprotelon. Sampeyan ngerti apa tegese ora? - Ngurangi bobot luwih cepet! Yen tingkat metabolisme ...
    Waca liyane