Nyeri Pinggang Nyeri Lumbar Spine Brace Pria Elastis Tetap Lumbar Dukungan Sabuk pemangkas wanita India modis pinggang


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Bahan:
Nylon & Katun
Papan Asal:
Cina
Nomer Model:
SB-15
Wong sing ditrapake:
universal
Kelas proteksi:
Perlindhungan dhasar
Fungsi:
Perlindhungan, Posisi Ora Apik
Jeneng produk:
Korektor Postur Balik sing bisa disetel
Werna:
Klawu
Jinis:
Sabuk Supprot Bali
MOQ:
1 pcs
Logo:
Ditampa Logo Khusus
Sertifikasi:
ISO
ISTILAH PEMBAYARAN:
TT. Jaminan Dagang. Union West
Ukuran:
S-XL
Layanan:
Layanan 24-jam
Kemasan & Pengiriman
Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dirembug

Nyeri Pinggang Nyeri Punggung Lumbar Spine Brace Pria Elastis Tetap Lumbar Dukungan Sabuk pemangkas wanita baru pinggang modis 

 

S: Dawane udakara 90cm, Cocog kanggo keliling pinggang 65-86cm

M: Dawane udakara 100cm, Cocog kanggo keliling pinggang 87-96cm

L: Dawane udakara 110cm, Cocog kanggo keliling pinggang 97-106cm

XL: Dawane udakara 120cm, Cocog kanggo keliling pinggang 107-116cm

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita